Presentació del festival “Barcelona Vive México”

Aquest dimarts dos de setembre va ser la presentació del festival “Barcelona Vive México 2024”, com cada any La BiblioMusiCineteca se suma a Mexcat, entitat organitzadora, i altres entitats que col·laboren per a la realització d’aquesta fita fita que s’ha tornat un referent de la cultura mexicana a Barcelona i Espanya. Albert Torras Corbella va ser l’encarregat de presentar les activitats programades durant el mes, el presentador i directiu de MexCat va convidar a l’escenari els representants de les organitzacions i negocis participants, incloent Sonia García García, directora de la BiblioMusiCineteca, que va expressar l’emoció i compromís de participar en aquesta ja emblemàtica fira. El cònsol d’assumptes culturals de Mèxic a Barcelona també va expressar la seva alegria i va ratificar el suport del consolat per a la comunitat de Mexicanes i Mexicans a l’exterior així com la difusió de la cultura.

Al final els assistents van gaudir d’un pica-pica i van brindar amb cava i tequila, emfatitzant així la germandat cultural de Catalunya i Mèxic.

Segueix les novetats a les nostres xarxes socials!

Presentación del festival «Barcelona Vive México»

Este martes dos de septiembre fué la presentación del festival “Barcelona Vive México 2024”, como cada año La BiblioMusiCineteca se suma a Mexcat, entidad organizadora,  y demás entidades que colaboran para la realización de esta exitosa feria que se ha vuelto un referente de la cultura mexicana en Barcelona y España. Albert Torras Corbella fué el encargado de presentar las actividades programadas durante el mes, el presentador y directivo de MexCat invitó al escenario a los representantes de las organizaciones y negocios participantes, incluyendo a Sonia García García, directora de la BiblioMusiCineteca, quien expresó la emoción y compromiso de participar en esta ya emblemática feria. El cónsul de asuntos culturales de México en Barcelona también expresó su alegría y refrendó el apoyo del consulado para la comunidad de Mexicanas y Mexicanos en el exterior así como la difusión de nuestra cultura.

Al final los asistentes disfrutaron de un pica-pica y brindaron con cava y tequila, enfatizando así la hermandad cultural de Catalunya y México.

¡Sigue las novedades en nuestras redes sociales!

Be the first to comment

Leave a Reply

Tu dirección de correo no será publicada.