La BiblioMusiCineteca posa en marxa InterArt

Una nova edició de la Mostra Anual de Tallers Oberts Artístics i Artesanals al Poble-sec

Artistes, artesanes i artesans a les portes d’una nova edició de InterArt, la moguda artística i cultural del Poble-sec. Les jornades tindran lloc els dies 25 i 26 d’octubre del 2024.

Diversos recintes del barri comptaran amb un ventall d’activitats (exposició col·lectiva, tallers per a totes les edats, recorreguts teatralitzats per cada espai artístic, portes obertes, mostra d’art al carrer, música, dinamitzacions de carrer i tancament festiu).

Organitzada per l’Associació Cultural la BiblioMusiCineteca, InterArt reuneix més d’un centenar de tallers, espais i artistes de diferents disciplines que mostren el seu talent, la seva creativitat i el seu compromís amb el territori i amb l’art.

L’objectiu principal és visibilitzar i impulsar l’obertura dels tallers a més d’apropar el món de l’art i la cultura al veïnat. Un mapa interactiu permet situar i accedir a cada espai artístic a més dels principals equipaments del barri. InterArt estrena web pròpia on també es difon al sector.

El Poble-sec alberga una comunitat viva d’artistes, artesanes i artesans. Després de l’èxit de l’any passat i les valoracions positives de públic, artistes, administració i equipaments culturals es dona continuïtat al projecte, aprofundint la seva essència i promovent noves aportacions.

Ens fa molta il·lusió que siguis part de InterArt. Suma’t!

INSCRIPCIÓ PRÈVIA PER ALS RECORREGUTS AQUÍ

Més informació en C. Vila i Vilà, 76, Barcelona · info@bibliomusicineteca.com o al telèfon 619 889 276

Be the first to comment

Leave a Reply

Tu dirección de correo no será publicada.